HTML

Szűrt média

Szürt média! Kultúra, cenzúrázva...

Friss topikok

Linkblog

2010.03.29. 17:15 krimó

Az Év Felfedezettje: DIE ANTWOORD

Címkék: ninja rave die antwoord zef side dj hi tek yo landi vi$$er next beat level

 

 ZEF SIDE is the best side.

 

 Na, a Die Antwoord az egy helyes kis hip-hop család. Ninja, a magas vékony bevallása szerint úgy kezdődött az egész, hogy a srácnak a szomszédból, aki a nagyijával lakik, DJ Hi-Tek-nek van egy PC kompjútere, és hát azon pakolta otthon az alapokat, olyan phat rap-rave-t. Tudjátok. Aztán egy szép napon átugrott Ninja lecsekkolni mi az a szar, amit a haver csinál, és elkezdték nyomatni ezt a next-level beat-et. Mesélt is erről a szembeszomszéd csajszinak, aki kellően belevaló volt és érezte a dolgokat. Ki más lett volna ő, mint Yo-Landi Vi$$er! Mellesleg neki saját bevallása szerintp az anyukája vágja a menő haját. Így hát belecsaptak ebbe a repp dologba, csak sokkal gengszteresebbre akarták venni a figurát, amihez Ninja kellőképp adta is magát. Ahogy a srácok mondanák most világszerte pumpálják az albumukat, mint például Skóciába, Amsterdamba, Tokyoba és Japánba…

 

Ennek a bizonyos next-level futuristic shit-nek a filozófia alapja: drive fast and play fuck music now. Ez a Zef Rap-Rave.

Régóta csendes a "rave" mostanság, ám vannak lelkes jelentkezők, akik felráznák kicsit. Ők lennének a Die Antwoord-del fémjelzett állítólag dél-afrikai brigád. Most készülnek világkörüli túrnéra. A nevük annyit jelent: a wálasz. Az egész, úgy ahogy van egy kiváló produceri munka, jól kitalált látvánnyal és megjelenéssel, arculattal.

Nem szűrve, szúrva fogyasztandó!

 

 U.I.: Kimennék a Szigetre, ha nagyszínpadra kerülnének. Mer’ Zef So Fresh!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.dieantwoord.com

www.myspace.com/dieantwoord

www.dieantwoordzeflings.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurtmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr371878241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása