HTML

Szűrt média

Szürt média! Kultúra, cenzúrázva...

Friss topikok

Linkblog

2010.05.11. 16:21 krimó

The Whitest Boy Alive az A38-on!

Címkék: erlend øye a38 koncert ajánló the whitest boy alive

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kitűnő berlini indie-pop-house kultuszegyüttes” 

 

The Whitest Boy Alive elektronikus projektnek indult, talán ez érezhető is a hozzáállásukon, végül gitár, basszus, billentyű és dob felállásban találták meg önmagukat, mint indie-pop zenekar belsőséges szövegvilággal. Zenéjük letisztult, már-már steril, mégis táncolható. A koncerteken kellemes hangulatot tudnak teremteni személyiségükkel és ezzel kellő energiát is

adnak a közönségnek.  

 

 

Első nagylemezük, a Dreams 2006-ban jelent meg. A zenekar középpontjában az esetlen, ám annál inkább szerethető énekes, Erlend Øye-t a Kings of Convenience-ből ismerős lehet számunkra, de a Röyksopp duó 2001-ben megjelent nagysikerű Melody A.M. albumáról biztosan. Ugyanis ő adja az összetéveszthetetlen hangját két felejthetetlen slágerének, a Remind Me és a Poor Leno track-eknek is. Továbbá a Fifa 10' számítógépes játékban a srácok ’1517’ című dala is felcsendül. 

 

2009 márciusában jelent meg a banda második lemeze a Rules, amelyben az elektronikus hangzás újra visszakacsingat.

Nagy örömünkre a nyári turnéjukon Budapestre is ellátogatnak, hogy élőben is hallhassuk őket. A38 Hajón tartandó koncertre az előzetes információkkal ellentétben június 13. helyett június 22.-én kerül sor!

Belépőjegy Elővételben: 3500 Ft
  A fellépés napján: 4000 Ft
 

 


www.whitestboyalive.com 

http://www.myspace.com/thewhitestboyalive 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szurtmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr731992715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása